Fundite delicioase

de sabiradu in Farfalle, 2 Feb 2012 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui taiat cuburi
  • 1 jumatate pachet paste fundite
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 1 jumatate lingurita ierburi de provence
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei
  • busuioc proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite delicioase:

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si 1 lingura de ulei .Dupa ce au fiert pastele le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca .
Taiem carnea cubulete si o punem la calit in ulei .Adaugam ierburile ,piper si putina sare   .Dupa ce s-au aurit cubuletele de carne adaugam pasta de rosii.Apoi usturoiul tocat marunt.Lasam 2 minute sa se fiarba cu totul si subtiem putin sosul cu apa,cam 100 ml .

La final adaugam busuiocul proaspat tocat marunt si servim funditele acoperite cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite delicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Farfale cu pui, ciuperci si castraveti